Compania „Master-Shef" este un partener de încredere în furnizarea de carne de pui în Republica Moldova. Deviza noastră principală este furnizarea de produse de calitate la prețuri accesibile, care să satisfacă cei mai exigenți consumatori.

Controlul calității este efectuat în toate etapele lanțului de producție și import. Ciclul complet, direct „de la producător la raft", garantează calitatea, siguranța și proprietățile gustative stabile ale produselor în fiecare lot.

Compania „Master-Shef" oferă o gamă largă de carne sigură și accesibilă, inclusiv terine din carne și conserve de carne. Ne preocupăm de consumatorul moldovean și ne străduim să oferim doar cele mai bune produse, care să îndeplinească cele mai înalte standarde de siguranță și preferințe gustative.

„Master-Shef" este unul dintre liderii în importul de carne de pui și conserve de carne în Republica Moldova, fiind inclusă în top 10 importatori majori. Compania și-a început activitatea în 2017 și de atunci a crescut în fiecare an importul de produse de înaltă calitate.

De asemenea, merită menționat faptul că „Master-Shef" este cel mai mare furnizor de carne și semifabricate din carne pentru sectorul HoReCa. Ne specializăm în importul a peste 100 de sortimente de carne pentru rețelele de vânzare en-gros și en-detail, restaurante, hoteluri, cafenele și baruri. Produsele noastre sunt utilizate în fișele tehnologice și în prepararea preparatelor culinare în bucătăriile profesionale, garantând calitatea ridicată și gustul excelent în fiecare fel de mâncare.

Ne mândrim cu faptul că livrările noastre de produse alimentare sunt stabile și de încredere în toate regiunile țării. Compania noastră logistică proprie și rețeaua extinsă de centre de distribuție sunt elemente importante ale modelului nostru de afaceri „de la producător la raft". Livrăm întotdeauna cantitatea de produse pe care ați comandat-o, asigurând integritatea încărcăturii și absența întârzierilor.

„Master-Shef" este partenerul dvs. de încredere în furnizarea de carne de pui și conserve de carne. Vă garantăm calitatea, accesibilitatea și fiabilitatea fiecărei livrări. Cu noi, puteți fi siguri că afacerea dvs. va prospera, iar clienții dvs. se vor bucura de gustul și siguranța produselor noastre.