The Blog

Atunci când vine vorba de o dietă sănătoasă și echilibrată, alegerea cărnii de vită calitative joacă un rol important. Carnea de vită în Moldova este una dintre cele mai populare și sănătoase, carnea este utilizată în mod activ în diferite bucătării.

Specialiștii în nutriție recomandă consumul regulat de carne de vită în cantități rezonabile și apelarea la furnizori de calitate și de încredere ai produsului pentru a obține toate beneficiile sale pentru sănătate.
De asemenea, se recomandă să alegeți tipuri de carne de vită slabă sau fără grăsimi, cum ar fi mușchiul sau fileul de vită, pentru a vă menține inima sănătoasă și pentru a vă ține sub control aportul de grăsimi.

Avantajele cărnii de vită de calitate

Carnea de vită este bogată în nutrienți, cum ar fi proteine și fier, și conține o varietate de aminoacizi, care sunt esențiali pentru menținerea sănătății mușchilor, oaselor și a altor țesuturi. Aminoacizii afectează, de asemenea, metabolismul și sistemul imunitar.
Carnea are o aromă bogată și o textură excelentă. Este important de reținut că carnea de vită diferă de cea de porc sau de pasăre prin calitățile și valorile nutriționale unice.

Carnea de vită în bucătărie: prețul în Moldova

Carnea de vită este un ingredient ideal pentru o varietate de preparate culinare, motiv pentru care este foarte căutată în segmentul horeca (restaurante, hoteluri). Prețul cărnii de vită în Moldova este o problemă de actualitate pentru orice manager din acest domeniu. Pe tot parcursul anului, oaspeții se bucură de fripturi suculente, frigărui de vită, șnițel de vită, stroganoff de vită, burgeri cu cotlete suculente de vită, tocană de vită. Prețul la 1 kg de produs influențează puternic prețul produsului final, de aceea agenții economici sunt interesați în mod deosebit de ofertele promoționale.

Cumpărați carne de vită în Moldova

Carnea de vită de calitate la prețuri avantajoase este disponibilă în Moldova datorită companiilor importatoare, cum ar fi Master-Shef. De mai bine de cinci ani, compania importă o gamă largă de produse din carne de vită pentru lanțurile de vânzare cu ridicata și cu amănuntul, restaurante, hoteluri, cafenele și baruri.
Cu Master-Shef, obțineți un furnizor de încredere de carne de vită de calitate la prețuri avantajoase.