Frigărui – unul dintre cele mai populare feluri de mâncare pentru un picnic în curtea din spate sau o excursie la țară. Frigăruiul este gătit diferit în diferite culturi din întreaga lume, folosind diferite tipuri de carne și marinade. La ce să te uiți când alegi cea mai bună carne pentru frigărui? Doar pe preferințele personale și pe furnizorul de carne de încredere din Chișinău. Carne de vită, de porc, de miel, de pui – chiar dacă este o sărbătoare de familie, iubitorii de diferite tipuri de frigărui se pot aduna în jurul mesei.
Unde să alegi carnea pentru frigărui în Chișinău
Proprietarii de restaurante și fast-food-uri știu că alegerea corectă a mezelurilor poate face din frigărui un adevărat succes în meniu și poate atrage noi clienți. Există câteva reguli care trebuie respectate pentru a vă asigura că gusturile frigăruiului dvs. sunt atrăgătoare chiar și pentru cei mai pretențioși clienți:
- Este mai bine să cumpărați carne de la un furnizor de încredere. Calitatea este principalul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți carnea. Carnea folosită la prepararea frigăruilor trebuie să provină de la animale tinere, sănătoase, crescute cu hrană naturală.
- Prospețimea cărnii. Carnea refrigerată și condimentată este ideală pentru frigărui. Carnea proaspătă nu este potrivită pentru frigărui.
- Varietatea. Un restaurant sau o cafenea trebuie să aibă un sortiment variat de carne. Clienții cărora le place carnea suculentă și care îngrașă preferă frigăruiul din carne de miel, porc sau vită. Cei care sunt la dietă optează pentru frigărui de pui. Bucătarii buni știu cum să marineze fileurile și coapsele de pui astfel încât carnea să rămână suculentă și moale.
- Marinadă. Există multe rețete de marinadă pentru frigărui, de la clasica marinadă cu ceapă și oțet până la marinada georgiană cu ceai și chefir. Odată ce ați încercat un frigărui făcut după o rețetă specială, vizitatorii vor reveni cu siguranță și își vor aduce prietenii.
Puteți cumpăra carne de calitate angro de la Master-Shef. Compania este una dintre cele mai mari zece companii furnizoare de carne și semipreparate de carne din Moldova. Cooperarea la prețuri accesibile cu segmentul horeca (restaurante, hoteluri, cafenele) este reciproc avantajoasă.