The Blog

Conservele de carne sunt un produs popular în Chișinău, datorită valorii nutritive ridicate și a duratei mari de valabilitate.

În prezent, tocănița de porc, pateurile de pui și de curcan reprezintă nu doar o oportunitate de a avea o gustare rapidă pe drum sau în natură, ci și o modalitate excelentă de a diversifica meniul. Bucatele din tocăniță și pateu pot fi servite fără rușine atât în cercul familial, cât și pentru o masă festivă. Unele preparate cu tocăniță se regăsesc chiar și în meniurile restaurantelor, cum ar fi celebra hrișcă cu tocăniță „à la russe”.

Dacă familia ta iubește conservele de carne, este mult mai profitabil să cumperi angro tocăniță de porc sau pateu de pui în Chișinău, pentru a avea mereu una sau două conserve la îndemână.

Ce gătesc consumatorii din conserve de carne în Chișinău

Tocană de legume

Tocănița merge bine cu orice fel de legume. Cartofi, ceapă, morcovi, dovlecei, varză, ciuperci – puteți face o tocăniță clasică sau puteți experimenta, de exemplu, cu țelină sau chiar dovleac. Iar dacă adăugați la tocană fasole roșie, veți obține populara tocană italiană „Chaberitto”.

Paste cu tocană ca la Chișinău

În Germania, SUA, Franța, Italia există diferite varietăți ale acestui fel de mâncare aparent simplu și modest, care se mănâncă cu plăcere în cercul familial și cu oaspeții. Pentru gătit, este mai bine să folosiți paste făinoase scurte și mari: cornete, cochilii, pene. Adăugați ulei de măsline și roșii în mâncare, presărați cu brânză și ierburi aromatice mărunțite și familia dvs. va aprecia cu siguranță rezultatul.

Tort de clătite cu pateu

Nu putem uita de pateuri. Aceste conserve de carne sunt, de asemenea, populare la Chișinău și se pot face o mulțime de feluri de mâncare cu ele, de exemplu, tort de clătite. Puteți folosi o varietate de combinații ca umplutură: pateu și ciuperci, pateu și brânză, pateu și legume.

Umplutură cu pateu de pui

MasterShef le propune gospodinelor să cumpere pateu de pui în Chișinău pentru a adăuga delicatețe mâncărurilor. Pentru a umple ouă sau ciuperci, mini-tartine se potrivește întreaga gamă de produse: pateu de pui, pateu de pui și curcan, pateu de pui și porc.

Compania MasterShef este o alegere excelentă de carne de pui congelată și conserve de carne cu livrare în Moldova.