The Blog

Se consideră că secretul principal al unui frigărui cu adevărat gustos este carnea potrivită. Cu toate acestea, fiecare gurmand moldovean poate avea propriul punct de vedere cu privire la ce carne ar trebui să fie considerată „potrivită”. Unii sunt convinși că frigăruiul trebuie să fie făcut din carne de porc, altora le place mielul gras și parfumat, dar, în Moldova, există și cei care preferă să cumpere doar pui pentru acest fel de mâncare: carcase întregi de pui, fileuri de pui sau părți separate.

De unde să cumpărați angro carne de pui și carne de porc pentru frigărui în Moldova

În cazul în care se alege carnea de porc pentru frigărui, se recomandă să se folosească gât, pulpă sau șnițel. Carnea din aceste părți este moale și suculentă, are o aromă bogată și este moderat grasă, ceea ce înseamnă că nu se va usca atunci când este prăjită. O marinată pe bază de suc de lămâie sau oțet de struguri poate face carnea de porc grasă mai ușoară.

Dacă alegeți șuncă, însă, e posibil ca frigăruiul să iasă un pic mai tare. O perioadă mai lungă de marinare va ajuta la evitarea acestui lucru.

În ceea ce privește carnea de pui, aproape orice parte a puiului este potrivită pentru frigărui: șuncă, șnițel, coapsă, aripă sau chiar piept. Frigăruile de pui sunt ușoare și slabe. Principalul lucru este să nu se coacă prea mult carnea în timpul gătitului.

Mulți bucătari consideră că puiul este o opțiune câștigătoare pentru frigărui, inclusiv datorită calităților sale dietetice. Cu toate acestea, conținutul scăzut de grăsimi nu înseamnă că frigăruile de pui sunt plictisitoare și lipsite de aromă. Carnea suculentă de pui, înmuiată într-o marinadă de condimente speciale, are o aromă pronunțată și un gust delicat care va cuceri cu siguranță inimile gurmanzilor. Dacă totuși doriți să adăugați grăsime la frigăruiul de pui, întindeți bucățile de pui cu untură sau înfășurați-le în bacon

Indiferent ce fel de carne este aleasă pentru frigărui, principalul lucru este ca aceasta să fie de bună calitate. Restul este doar o chestiune de gust gastronomic.

Compania Master-Shef vă oferă posibilitatea de a cumpăra aripioare, pulpe și coapse de pui cu livrare în Moldova. Doar carne proaspătă și de calitate pentru baruri, restaurante, hoteluri și distribuitori angro și cu amănuntul.