The Blog

Atunci când lucrează la imaginea lor, proprietarii de afaceri din segmentul HoReCa (restaurante, hoteluri, cafenele) acordă o atenție la fel de mare meniului, precum și designului interior, profesionalismului personalului și prețurilor. La urma urmei, plăcerea de care se bucură clientul în timpul mesei determină în mod direct dacă acesta va dori să revină din nou în acel local.

La crearea meniurilor pentru unitățile lor, proprietarii nu sunt lipsiți de produse din carne. Puiul rămâne unul dintre cele mai populare feluri de mâncare, și nu doar din cauza costului redus al cărnii. Puiul este o carne aproape universală, care poate fi servită ca atare sau ca parte a unor bucate mai complexe. Datorită aromei sale destul de neutre, puiul poate fi combinat cu multe alimente din diferite bucătării din întreaga lume, ceea ce face ca meniul să fie cu adevărat variat.

În plus, carnea de pui este bogată în proteine, vitamine și minerale și are un conținut scăzut de grăsimi. Acest lucru face din carnea de pui una dintre cele mai sănătoase și dietetice cărnuri disponibile.

De unde să cumpărați carne proaspătă în Moldova

Producătorii de carne de pui din Moldova, în colaborare cu segmentul HoReCa, își propun să ofere proprietarilor o gamă largă de produse accesibile și sigure, care să corespundă nevoilor lor: de la carcasele întregi de pui până la părți separate ale puiului (aripi, coapse, pulpe, file).

Atunci când alegeți dintre ofertele de carne de la un producător, ar trebui să acordați atenție următoarelor aspecte:

  • Respectarea standardelor de calitate și existența documentelor. Atunci când cumpărați carne, trebuie să vă asigurați că aceasta provine de la păsări de curte sănătoase și că a trecut controlul sanitar;
  • un istoric de succes în segmentul respectiv;
  • Întotdeauna este mai convenabil să lucrezi cu un singur furnizor care este pregătit să acopere toate nevoile de carne ale afacerii și să asigure livrări suplimentare dacă este necesar;
  • disponibilitatea și modul de livrare;
  • politica de prețuri.

Compania Master-Shef, unul dintre primii 10 furnizori de carne și produse gata de gătit din Moldova pentru segmentul HoReCa, oferă carne de pui, porc și vită de calitate, conserve de carne, pateuri la prețuri angro.