The Blog

Atunci când vine vorba de segmentul HoReCa, alegerea furnizorului devine un factor critic. Calitatea produselor, varietatea acestora și viteza de livrare pot afecta în mod direct succesul unei afaceri.

În Chișinău există mai mulți furnizori care oferă carne de pui angro. Dar cum să faci alegerea corectă?

Determinați condițiile

Este posibil ca o mică cantină și un restaurant să nu aibă aceleași cerințe față de un furnizor. Atunci când selectați un furnizor, luați în considerare:

  • volumul care va fi necesar pentru a satisface nevoile cantinei sau ale restaurantului. O afacere nu va putea funcționa eficient dacă trebuie să organizeze în mod constant aprovizionarea suplimentară;
  • gama de produse. Unii furnizează doar carcase întregi de pui, în timp ce alții pot furniza cu ușurință coapse, aripi, fileuri și pateu de pui;
  • posibilitatea de livrare a cărnii nu doar în Chișinău, ci și în alte regiuni ale țării, dacă este necesar;
  • posibilitatea unor livrări neprogramate. S-ar putea să aveți nevoie de un stoc suplimentar de carne de pui congelată sau de pulpe, fileuri (carnemd) pentru un eveniment. Va fi dispus furnizorul să asigure o livrare urgentă și cât timp va dura aceasta?

Un furnizor de carne de încredere în Moldova

Pe Internet puteți găsi informații despre furnizorii de carne de pui din Chișinău. Uitați-vă pe site-ul furnizorului, studiați ce scriu clienții despre el. Compania Master-Shef se deosebește de concurenți în mod deosebit prin următoarele criterii:

  • prețul produselor;
  • condițiile de livrare;
  • condiții de garanție;
  • condiții de plată.

Master-Shef este pregătit să ofere cumpărătorului informații maxime: despre originea cărnii, modul în care este procesată și orice aditivi folosiți. Familiarizați cumpărătorul cu documentele sanitare ale cărnii. 

Dacă viitorul dumneavoastră furnizor promite să prezinte licențele și certificatele mai târziu, este mai bine să căutați imediat altul.

O gamă largă de carne de calitate cu livrare pentru magazine, restaurante, cafenele este oferită de compania MasterShef. Este unul dintre cei mai mari furnizori de carne și conserve de carne pentru segmentul HoReCa din Moldova.