Puiul este o carne dietetică, cu conținut scăzut de grăsimi, din care puteți pregăti o mulțime de feluri de mâncare atât pentru mesele zilnice, cât și pentru cele festive. Carnea de pui poate fi combinată cu aproape orice: orez, legume, fasole, ierburi, ciuperci și chiar fructe. Puiul este alegerea optimă pentru cei care se gândesc la sănătatea lor, dar doresc să se bucure de mâncăruri gustoase și variate.
Atunci când aveți nevoie să cumpărați file de pui în Chișinău, semifabricate și alte produse din carne, este important să alegeți un producător potrivit cu o bună reputație. Printre producătorii europeni de carne de pui, unul dintre cei mai populari în Chișinău este Qualiko. Fondat în 2011 în Ucraina, astăzi brandul este cunoscut pe scară largă de către consumatorii moldoveni, iar produsele holdingului sunt livrate în peste 80 de țări. Compania dispune de propriul autoparc de camioane frigorifice, ceea ce îi permite să controleze respectarea condițiilor de păstrare a cărnii în timpul transportului către consumator.
Alegând carnea de pui Qualiko pentru afacerea dvs., puteți fi siguri de calitatea acesteia și de faptul că este nemodificată genetic, sortimentul va satisface orice cerere. Toate produsele brandului respectă standardele internaționale, carnea de pui Qualiko este certificată HALAL și este potrivită pentru toată lumea.
Qualiko oferă consumatorilor un sortiment variat de carne de pui, inclusiv refrigerată și congelată. Puteți cumpăra o găină întreagă sau dezosată, șolduri de pui, pulpe, aripi și piciorușe de pui, gâturi, pipote, iar pentru cei care doresc să economisească timp în bucătărie, producătorul oferă o linie de produse semifabricate, inclusiv cotlete și chifteluțe de pui, șnițele, nuggete, bastonașe de carne și multe altele. Recenzile confirmă – pulpele Qualiko sunt preferatele clienților.
Carne de pui angro în Chișinău la prețuri mici este oferită de compania Master-Shef. Sortimentul va satisface cu ușurință companiile și magazinele horeca: pui congelat (întreg), pulpe, gambe, fileuri, șolduri, piciorușe și pateuri de carne.