The Blog

Masa de Anul Nou este întotdeauna plină de bucate preferate și de delicii culinare pe care gospodinele se grăbesc să le facă ca să bucure oaspeții dragi. 

Toată lumea vrea să aibă doar amintiri plăcute după banchetul de Anul Nou. Nu putem renunța la delicatesele din carne în noaptea de Revelion, iar opțiunea ideală în acest caz este carnea de pui ușoară și fără grăsime. Carnea de pui poate fi folosită atât ca simplu aperitiv-salată cu verdețuri, cât și ca feluri principale consistente: răcitură aromată din piciorușe de găină, găină umplută sau șolduri de găină la grătar.

Profesioniștii recomandă cumpărarea de carne refrigerată pentru masa de Revelion. Dacă intenționați să coaceți o găină întreagă, o puteți pune în saramură peste noapte, pentru ca aceasta să fie sărată uniform.

Masa de Anul Nou cu găină – aspectuoasă și interesantă

Chiar și o găină „obișnuită” coaptă în cuptor cu cartofi și condimente poate deja să creeze o atmosferă festivă. Găina este o carne aproape universală, ceea ce înseamnă că îi puteți adăuga aproape orice fel de garnitură. Umpleți găina cu ciuperci sau fructe uscate, marinați-o în vin și tăvăliți-o în pesmet de secară – iar oaspeții vor aprecia gustul neobișnuit.

Nu aveți timp și bugetul este limitat? Puteți cumpăra pulpe de pui angro și să le gătiți în cuptor. Puneți o felie de lămâie, de portocală sau de roșie pe fiecare pulpă și dați-o la cuptor. Cu 10 minute înainte de a fi gata, presărați pulpa cu cașcaval ras – iar un preparat interesant cu un secret este gata!

Doriți să vă surprindeți oaspeții cu ceva exotic? La Master-Shef puteți cumpăra piciorușe de găină în Chișinău. Pregătiți piciorușe de găină în stil chinezesc în sos dulce-acrișor cu ghimbir și usturoi sau rulouri de pui cu nuci și ciuperci. Aduceți o notă de Orient în sărbătoare adăugând ierburi orientale sau sos de soia. 

Compania Master-Shef propune un sortiment mare de carne de găină congelată (găină întreagă, șold, piciorușe de găină, pulpe) cu ridicata în Chișinău. Aici veți găsi doar carne de calitate, din care veți face bucate gustoase și sănătoase de Anul Nou.